Base Camp Vega

Samlingspunktet for aktivitetsbasert ferie og fritid på Vega

Ravnfloget Base Camp Vega AS (BCV) ble etablert som aksjeselskap med hovedsaklig lokale aksjonærer i 2019. Selskapets formål er å drive overnatting, servering og aktiviteter på Sundsvoll på Vega..

BCV kjøpte i samarbeid med Ravnfloget Via Ferrata, gården i Sundsvollveien 70 for å bygge den om til et samlingspunkt på Sundsvoll for turister og andre besøkende som ønsker å oppleve spennende aktiviteter på Vega. BCV har bygget opp ny overnattingskapasitet i form av 20 små overnattingshytter, og bygget om eksisterende låve til å inneholde sanitæranlegg og restaurant. Det har også blitt tilrettelagt for bobil- og teltplasser på eiendommen.

Basecampen er ment som startpunktet for aktivitetene som tilbys både av BCV selv eller eksterne aktører som tilbyr sine aktiviteter gjennom BCV. Gården i Sundsvollveien er i ferd med å bli et treffsted for folk som har gjennomført forskjellige aktiviter eller som bare vil nyte Vegas vakre omgivelser. BCV vil fortløpende utvikle nye reiselivsprodukter/aktiviteter.