Ærfuglhus for folk – ehus

Overnatting i unike småhytter inspirert av ærfuglvirksomheten som har preget Vegaøyene i hundrevis av år

God uteplass

Base Camp Vega kan tilby overnatting i unike ‘ærfuglhus for folk’, 20 spesialbygde småhytter som ivaretar Vega’s historie og særpreg på en helt spesiell måte. Hyttene er inspirert av ærfuglvirksomheten som har preget Vegaøyene i hundrevis av år.

‘Ærfuglhusene’ har enkel standard uten toalett, men har innlagt strøm. Hyttene er uisolerte, men har installert varmeovn. De har spektakulær beliggenhet med fantastisk utsikt over havet, solnedgangen og Søla. 

‘Ærfuglhusene’ har ett rom med gode senger til 2 personer, og tilbys med oppredde senger og håndklær. Det er ikke plass til ekstrasenger, men barn under 8 år kan overnatte sammen med foresatte.

I låven nedenfor e-husene er en etasje bygget om til restaurant – Ravnen Pub og Spiseri. Der serveres frokost som kan bestilles samtidig med e-husene, i tillegg til at det er både middags- og forfriskningsmuligheter der! 

Unik overnatting
Uforglemmelig morgenstund

Ehusene er på 9 m2 med to enkeltsenger på 2 m x 90 cm som enkelt kan stroppes sammen til dobbelseng. Gode madrasser med overmadrass og dundyner. Det er et lyspunkt inne, 4-dobbel stikkontakt og varmeovn på 500 W. Det er både hyller og knagger for å henge opp klær.

Utenfor ehusene er det god oppholdsplass med dobbel sittebenk i tre med tilhørende bord.

Hyttene ligger på treplattinger i terrenget ovenfor ‘basecampen’ som er gården der BCV holder til. Det er bygget tretrapper og plankestier fra gården og fram til hyttene.

Underetasjen i låven på gården er ombygget til sanitæranlegg som kan benyttes av våre overnattende ‘ærfugler’. Det er 10 dusjer og 10 toaletter i sanitæranlegget.

Prislisten finner dere på denne linken:

Priser for overnatting og aktiviteter

Fantastisk beliggenhet