Klatring Via Ferrata

Base Camp Vega samarbeider tett med Ravnfloget Via Ferrata og ivaretar bestillingene av klatreturene i den populære klatreløypa i Ravnfloget på Sundsvoll.

Konsentrasjon på Nepalbrua

Det er bygd to klatreløyper opp til toppen av Ravnfloget – Grønn løype og Rød løype (tidligere Svart løype). Den Grønne er ca. 510 m, og den Røde er ca. 550 m og har noe høyere vanskelighetsgrad. For å klatre den Røde må man ha god klatreerfaring. Midt i veggen møtes løypene og går over i en Nepalbru, før man når toppen av Ravnfloget og kan nyte både spektakulær utsikt og egen mestringsfølelse.

Les mer om den spektakulære klatreløypa på www.ravnfloget.no! Der kan man også bestille klatring, men det kan gjøres direkte ved å klikke på bestillingsknappene under her.

Mestring i fjellveggen
Fantastiske omgivelser

Bestilling av klatreturer

Gå til bestilling av plass i klatregruppene som går til faste tider ved å klikke på bestillingsknappene nedenfor. All klatring i Ravnfloget Via Ferrata foregår med guide. Turene tar i underkant av 4 timer og har plass til 12 deltakere.

Oppmøtepunktet er service-/beredskapshuset etter ca. 10 minutters gange på stien som er anlagt opp til Vegatrappa!

Hvis du/dere ønsker klatreturer på andre dager, ta kontakt på post@ravnfloget.no eller info@basecampvega.no eller på telefon +47 468 32 540. 

Luftig, men trygt
Mission fulfilled!

Klikk i ‘dato-feltet’ for å velge ønsket klatredato. Datoer med ledige plasser er klikkbare (dvs. uten strek over) og kan velges. Under ‘Tidspunkt’ vil gruppene med ledig plass da vises.

Ta kontakt hvis det ikke er ledig på ønsket dato/tidspunkt. Det kan være muligheter for å sette opp nye grupper!

Har du mottatt gavekort kan dette brukes som både betaling eller evt. delbetaling ved bruk av den unike gavekortkoden!

NB! Husk å lese brukeravtalen før endelig bestilling!

På vei til toppen