Overnatting

Ærfuglhus for folk

Base Camp Vega kan tilby overnatting i unike ‘ærfuglhus for folk’, 20 spesialbygde småhytter som ivaretar Vega’s historie og særpreg på en helt spesiell måte. Hyttene er inspirert av ærfuglvirksomheten som har preget Vegaøyene i hundrevis av år.

‘Ærfuglhusene’ har enkel standard uten toalett, men har innlagt strøm og spektakulær beliggenhet med fantastisk utsikt over havet, solnedgangen og Søla.

‘Ærfuglhusene’ har ett rom med gode senger til 2 personer, og tilbys med oppredde senger og håndklær. Hyttene er uisolerte, men har installert varmeovn.

Hyttene ligger på treplattinger i terrenget ovenfor ‘basecampen’ som er gården der BCV holder til. Det er bygget tretrapper og plankestier fra gården og fram til hyttene.

Underetasjen i låven på gården er ombygget til sanitæranlegg som kan benyttes av våre overnattende ‘ærfugler’. Det er 10 dusjer og 10 toaletter i sanitæranlegget.

Teltplasser

Vi kan også tilby flotte teltplasser på gården i Sundsvollveien 70. Teltplassene ligger på området nedenfor ærfuglhusene og gir fin oversikt over Sundsvoll og Søla. Det er gåavstand til både Ravnfloget Via Ferrata og Vegatrappa og bare et godt steinkast unna sjøkanten.

Teltplassene koster kr. 250 pr. natt for ordinære telt med plass til opptil 3 personer. For større telt/lavvo e.l., for og med flere enn 3 personer, så tar vi et pristillegg på kr. 250.  Teltplassene gir selvsagt fri tilgang til sanitæranlegget på gården.

I tillegg tar vi et parkeringstillegg på kr. 100 for dere som kommer til oss med bil.

Bildet under viser plasseringen av de 20 ærfuglhusene.

Trykk på et husnummer for å gå til bestillingssiden for det spesifikke huset. Kalenderen for ankomstdato vil da vise når huset er ledig.

For å se hvilke hus som er tilgjengelig på valgte datoer så bruk bestillingsknappen over. Etter valgte datoer for ankomst og avreise vil ledige ærfuglhus vises i ‘Foretrukket enhet’.

1

Ærfuglhus nr 1

2

Ærfuglhus nr 2

3

Ærfuglhus nr 3

4

Ærfuglhus nr 4

5

Ærfuglhus nr 5

6

Ærfuglhus nr 6

7

Ærfuglhus nr 7

8

Ærfuglhus nr 8

9

Ærfuglhus nr 9

10

Ærfuglhus nr 10

11

Ærfuglhus nr 11

12

Ærfuglhus nr 12

13

Ærfuglhus nr 13

14

Ærfuglhus nr 14

15

Ærfuglhus nr 15

16

Ærfuglhus nr 16

17

Ærfuglhus nr 17

18

Ærfuglhus nr 18

19

Ærfuglhus nr 19

20

Ærfuglhus nr 20